Contact

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Heb je interesse in een samenwerking? Dat kan, mits dit in lijn is met waar ik voor sta. Samenwerken met mij kan op verschillende manieren:

Banner
Het is mogelijk om een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding en/of tekst die op een door ons besproken plek op mijn blog geplaatst zal worden. Zo ben je voor een langere periode zichtbaar op mijn blog. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner is gelinked naar jouw website en/of webshop.

Advertorial
Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij mijn doelgroep? Je kunt er dan voor kiezen om een  advertorial te plaatsen op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn website waarin jouw product, dienst of evenement uitgelicht wordt. Dit kan in de vorm van een eerlijke review, een winactie of in een passende andere vorm. Ik maak creatieve en unieke content op maat die perfect aansluit bij mijn doelgroep.

Adverteren op social media
Je kunt jouw bedrijf of product ook onder de aandacht brengen op één of meerdere van mijn social media kanalen. Het is een hele doeltreffende manier om je doelgroep te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een Instagram post, een Instagram story of een winactie op Instagram en/of Facebook.

Partnership/Ambassadeursschap
Op deze manier laat ik zien dat ik écht sta voor jouw merk. Op een creatieve manier laat ik jouw merk regelmatig terugkomen op mijn blog en en/of social media kanalen. Een langdurige samenwerking welke multi channel wordt ingezet.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op door middel van het contact formulier hiernaast of stuur mij een e-mail via info@hiphaphappening.nl