DÉ tip voor een leuke middag met je kids in het centrum van Tilburg.

Gepubliceerd op 11 mei 2018 00:23

Wij wonen in het centrum van Tilburg. Voor ons volwassenen fijn. We hebben het winkelcentrum en fijne horeca gelegenheden om de hoek. Ook zitten wij graag op ons ruime balkon. Voor mijn stiefkinderen van 7 en 9 jaar minder fijn. Wanneer het lekker weer is, missen zij toch een tuin waar ze kunnen ravotten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar leuke plekjes in de buurt waar we met het hele gezin een fijne tijd kunnen hebben.

Wij bezochten afgelopen week 'Pannenkoekfabrique het Ketelhuis'. Een oude stoffenfabriek, welke werd opgericht in het jaar 1929, is volledig omgetoverd tot een prachtig pannenkoekenhuis. We ploften neer op het ruime terras. De kinderen snelden zich naar de speeltuin.

Sfeerimpressie 'Pannenkoekfabrique het Ketelhuis'

We zijn de gehele middag geholpen door vriendelijk personeel. We genoten van het zonnetje, drankjes en een flinke plank met borrelhapjes. De kinderen hebben zich vermaakt in de leuke speeltuin. Ook is er binnen een speelzolder waar ze onder begeleiding van een medewerker hebben geknutseld , een film hebben gekeken en hebben gespeeld met een speelgoed keuken.

De kinderen hadden het ontzettend naar hun zin, dus wij besloten om te blijven voor het avondeten. Er is voor ieder wat wils. Naast de pannenkoeken staan er ook andere gerechten op de kaart. Denk hierbij aan een stoofpotje, spareribs, zalmfilet en verschillende maaltijdsalades. Wij kozen ieder voor een pannenkoek. De pannenkoeken werden binnen 10 minuten geserveerd. Dit terwijl het erg druk was.

Wij hebben een fijne middag gehad. Een fijn concept voor jong en oud. De service is uitstekend en het eten is heerlijk. Een nieuwe favoriet op ons lijstje!

Locatie 'Pannenkoekfabrique het Ketelhuis'


Reactie plaatsen

Reacties

Wim Lips
10 maanden geleden

Wat een mooi verhaal.Ook wij hebben de zelfde ervaring.Goed eten en een geweldige bediening.Onze kleinkinderen hadden het naar hun zin, dus wij ook.